Xhesilda Balashi

Xhesilda Balashi

XHESILDA BALASHI

Associate

Xhesilda është diplomuar për Drejtësi pranë Universitetit të Tiranës (Shqipëri). Pas Diplomimit, ka kryer Masterin në të Drejtë Publike. Gjatë formimit profesional, ajo ka punuar pranë një Studio Ligjore ndërkombëtare, në të cilën ka patur një eksperiencë të rëndësishme veçanërisht në të drejtë doganore, të drejtën e punës dhe të drejtën tregtare e shoqërive tregtare. Xhesilda, gjithashtu, jep rregullisht asistencë ligjore klientëve të huaj në të drejtën e Emigracionit.

Kontaktoni: Xhesilda Balashi

Tel: +35544534100

Rruga “Shyqyri Berxolli”, Pallati Intercosat (pranë Gjykatës së Lartë), Shkalla A, Kati 3, Suite 9B, Njësia Bashkiake nr.10,

Tiranë – Shqipëri

E-mail: [email protected]