Muaj: Shtator 2021

“Legale Albania” në Kontratën për emisionin televiziv “Politiko” në Top Channel

Pas një periudhe negocimi midis palëve kontraktore u arrit nënshkrimi i versionit përfundimtar të kontratës për ideimin, prodhimin dhe publikimin televiziv të emisionit “Politiko” në kanalin Top News në televizionin kombëtar Top Channel. Emisioni , që ka kryesisht si objekt trajtimin e çështjeve politike, do të vijë në formatin dy herë në javë, të hënë […]

read more