Muaj: Qershor 2020

Rihapen fluturimet dhe transporti detar i pasagjerëve

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë së bashku me Autoritetin e Aviacionit Civil dhe me Drejtorinë e Përgjithshme Detare, pas vështirësive që rezultuan nga situata e paprecedent e COVID- 19, është duke ndërmarrë hapat e nevojshëm për rifillimin gradual dhe të sigurt të aktivitetit të transportit ajror dhe detar. Prioritet i veprimtarisë në kontekstin në fjalë […]

read more

Protokollet e operimit në transportin ajror, rrugor dhe detar, në kuadër të parandalimit dhe të kontrollit të pandemisë Covid-19

Ka hyrë në fuqi Urdhëri i ministrit të Infrastrukturës dhe Energjisë nr. 169, datë 05.06.2020 “Për   zbatimin e protokolleve të operimit në transportin ajror, transportin rrugor dhe transportin detar, në kuadër të  parandalimit dhe të kontrollit të pandemisë COVID-19” i cili synon të zvogëlojë rrezikun e transmetimit SARSCoV-2 sa më shumë që të jetë e […]

read more